Waarom wij geen Defro meer verkopen.

Na ruim 10 jaar importeur van Defro te zijn geweest zijn wij gestopt met Defro. Toen wij begonnen met Defro haalden wij zelf de ketels en onderdelen rechtstreeks uit de fabriek, echter vanwege de toename in verkoop mede door de subsidie zijn wij over gegaan op een extern transportbedrijf welke de ketels voor ons ophaalde.
Vanaf dag 1 ging dit helaas al verkeerd, bestelde onderdelen werden verkeerd of helemaal niet geleverd ondanks dat de onderdelen d.m.v. foto's werden besteld. Ketels waren niet compleet of onjuist in elkaar gezet. Kortom het werd een ergernis ondanks de vele beloftes van Defro.

Het grote probleem is dat Defro een breed assortiment ketels maakt maar deze ook regelmatig veranderd, daarnaast is er geen lijst met onderdelen of tekening van onderdelen van deze ketels en hierdoor nagenoeg onmogelijk om iets te bestellen. Daarnaast draagt de snelle personeelswisseling binnen het bedrijf ook niet bij aan een goede samenloop. 

Wij balen als een stekker dat wij afscheid hebben moeten nemen van Defro, de ketels zijn van prima kwaliteit maar helaas is het zonder goede garantie en onderdelen niet te doen. De gedane beloftes die Defro naar zijn klanten doet zijn volledig loos en naar ons idee alleen maar leugens.

Nu hebben wij in de afgelopen jaren nog redelijk wat onderdelen opgespaard dus we hebben nog diverse onderdelen uit voorraad. Maar omdat wij zijn gestopt met de verkoop wil deze zeer kinderachtige fabrikant ons geen onderdelen meer leveren.  Als u zult mailen naar de fabrikant dan zullen zij iets anders zeggen, maar dat is bij voorbaat al een leugen.

U kunt ons een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) sturen om te vragen of wij uw onderdeel nog hebben. Als wij dit onderdeel niet meer hebben dan zult u Defro moeten mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit is het mail adres van de directeur omdat het personeel snel wisselt bij Defro weet u zeker dat deze mail wel aankomt.

Met vriendelijke groet, Defro Nederland

P.S
Voor degene die onze Defro site’s (defro.nl en defro.be) wil overnemen hoeft ons niet te mailen maar ook deze mensen moeten contact opnemen met Defro Polen. Zij moeten het met ons oplossen.